Inschrijving Stadsbosdag

Zondag 22 mei 2022 vindt de eerste Stadsbosdag plaats. Discgolf013 doet uiteraard mee aan de Stadsbosdag! Het is de eerste Stadsbosdag en het draait om het thema Zondag. Iedereen heeft nu de kans om voor 5 euro kennis te maken met Discgolf! Er zijn een beperkt aantal beschikbare plekken beschikbaar, dus leg het snel vast! Tijdsduur: De clinic duurt 60 minuten en er zijn 15 beschikbare plekken per tijdstip.

Ik ben altijd in om een nieuwe sport uit te proberen en in Duitsland was ik vaak te vinden in de parken met mijn Ultimate Frisbee. Dennis stelde voor om een keer mee te gaan en zo ben in april 2018 ook in aanraking gekomen met Discgolf. Sindsdien heb ik veel schijven gekocht en allerlei parcours in Nederland bezocht. Ik ben enthousiast over alle gebeurtenissen rondom deze sport en wil hierin een steentje bijdragen met Discgolf013.
Robin Haans – Oprichter