Verhuur & clinics
Discgolf 013

Wil jij graag kennismaken met disc golf? Voor 5 euro per disc(per persoon) kun je bij Villa Vredelust een beginnersvriendelijke disc huren met daarbij een informatieflyer, scorekaart en potlood zodat je gelijk zelf aan de slag kan. Je kunt hierbij kiezen of je de scorekaart voor de volledige 18 holes(ongeveer 2 uur) meeneemt of je kiest voor de beginnersronde bestaande uit hole 2-9+18(ongeveer 1 uur en 15 minuten).

Bij discgolf is het gebruikelijk om in groepen van maximaal 5 personen te lopen. Ben je met 6 personen, dan is het fijner om met 2 groepen van 3 personen de course te ontdekken. Je kunt dan starten op verschillende holes zodat je niet op elkaar hoeft te wachten. Kom je met een groep van meer dan 8 personen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Om discs te kunnen huren dien je bij Villa Vredelust een QR-code te kunnen scannen.

Naast verhuur verzorgen wij als vereniging ook 2-uur durende clinics. Na een techniek training van 45 minuten loop je onder begeleiding van ‘ een echte disc golfer’ de beginnersronde. Deze clinics doen we voor groepen van 4-20 personen. De kosten zijn 15 euro per persoon. We plannen dit graag tijdig en dienen altijd rekening te houden met de beschikbaarheid van de begeleiders. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.